Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید اسلامی بیدگلی دبیرکل کانون نهاد‌های سرمایه گذاری کشور و عضو شورای عالی بورس درگفت وگو با خبرنگار  بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به دغدغه های موجود فعالان اقتصادی گفت: بخشی از مشکلات فعلی بازار سرمایه مربوط به ریسک‌ها، ، سیاست گذاری‌ نهاد‌های دولتی و حاکمیتی که در سطح کلان اقتصاد کشور به بازار سرمایه تحمیل می شود، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بخش دیگر مشکل‌های مربوط به رابطه بازار سرمایه با سایر نهاد‌های حاکمیتی مانند مشکل‌هایی نظیر مسائل مالیاتی، نهاد‌های بازار سرمایه، بانک مرکزی و مسائلی که با وزارت صمت است که سعی کردیم این موضوعات  را مطرح و به استحظار وزیر برسانیم.

دبیرکل کانون نهاد‌های سرمایه گذاری کشور و عضو شورای عالی بورس بیان کرد: هم اکنون نامه نگاری‌هایی در سطح کارشناسی در رابطه با مشکل‌های افراد  بازار سرمایه با وزیر صمت صورت  گرفته  که خوشبختانه نتایج آن تا به امروز مثبت ارزیابی شده است ولی متاسفانه  برخی از مسائل باقی مانده  که امیدواریم به زودی برطرف شود.

اسلامی بیدگلی  تصریح کرد: بازار سرمایه به عنوان یک بازار متشکل، نقش موثری در بسیج امکانات مالی و سرمایه‌ه­ا به منظور رشد و توسعه اقتصادی کشور‌ها داشته است و هم اکنون نیز در بسیاری از کشور‌های جهان تامین مالی اعتبارات مورد نیاز بنگاه‌های اقتصادی را بر عهده دارد.

او ادامه داد: خوشبختانه گزارش‌های مرتبط و دوره‌ای از طرف افراد بازار سرمایه ارائه می شود از شفافیت خوبی برخوردار است و این حسابرسی از طرف افراد معتمد بورس به صورت دوره‌ای ارائه می‌شود.

دبیرکل کانون نهاد‌های سرمایه گذاری کشور و عضو شورای عالی بورس گفت: فعالان بازار سرمایه به هیچ عنوان دنبال معافیت مالیاتی نیستند و تمامی  مالیات‌ها در لحظه معاملات  پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید:بورس، بانک و بیمه در مبادلات مالی؛ سه ضلع مثلث رشد و توسعه اقتصادی

اسلامی بیدگلی اضافه کرد: توسعه اقتصادی مسلتزم انباشت سرمایه است، دستیابی به رشد بلندمدت و مداوم اقتصادی، نیازمند تجهیز و تخصیص بهینه منابع در سطح ملی است و این مهم بدون کمک بازارهای مالی به ویژه بازار سرمایه گسترده وکارآمد به سهولت امکان پذیر نیست. دریک اقتصاد سالم وجود سیستم مالی کارآمد در توزیع مناسب سرمایه و منابع مالی نقش اساسی دارد .

انتهای پیام/

فعالان بازار سرمایه به هیچ عنوان دنبال معافیت مالیاتی نیستند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه ناتمـام رکود در بورس

شاخص‌کل بورس تهران در پایان معاملات آخرین روز هفته با ۱۲‌هزار و ۳۳۱ واحد کاهش مواجه شد و در نهایت در سطح ۲‌میلیون و ۲۱۹‌هزار واحد قرارگرفت؛ این در حالی است که بازار با روند مطلوبی گام به دومین ماه سال گذاشته‌بود. اتمسفر خوشایندی که دوام آن‌چنانی نداشت و طبق روال سال‌گذشته دوران رونق بسیار کوتاهی را تجربه کرد و پس از آن طی ۱۰ روز کاری منفی دنبال شد و در حدود ۹۸‌هزار واحد از شاخص‌کل بورس کاسته شد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ برآیند ورود و خروج پول حقیقی نیز از ابتدای اردیبهشت آن‌چنان مناسب نبوده‌است و از ۱۴روز کاری ۸روز خروج پول حقیقی از بازار رخ‌داده و در حدود یک‌هزار و ۴۴۶‌میلیارد‌تومان نقدینگی طی ۸ روز گذشته از بازار سرمایه خارج شده‌است. این در حالی است که در پایان فروردین پس از کاهش تنش‌های سیاسی انتظار می‌رفت بورس جان تازه‌ای به خود بگیرد، اما این اتفاق رخ نداد و بازار مجددا وارد فاز‌رکودی شد.

دلیل بی رغبتی سرمایه‌گذاران را می‌توان در سیاست‌های انقباضی دولت و نرخ بهره بالا و ادامه‌دار‌بودن قیمت‌گذاری‌های دستوری و دستورالعمل‌های ناگهانی برای شرکت‌ها جست‌وجو کرد که باعث‌شده در سال‌گذشته بورس بازده مناسبی برای سرمایه‌گذاران به ارمغان نداشته‌باشد.

از طرفی سرمایه‌گذاران را به این نتیجه سوق داده که وضعیت رکودی بازار در سال‌جاری ادامه خواهدداشت؛ به همین‌دلیل است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به‌دنبال سرمایه‌گذاری در دارایی‌هایی مانند ارز، طلا، سکه و خودرو هستند. در چنین شرایطی و با ادامه سیاست‌های سال‌گذشته بهبود وضعیت صنایع بورسی را نمی‌توان انتظار داشت. ادامه‌دار‌بودن فاصله زیاد نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد نیز مشکلاتی برای سرمایه‌گذاری در بازار ایجاد کرده‌است.

این اختلاف باعث ایجاد رانت اقتصادی برای عده‌ای و کاهش سودآوری شرکت‌های صادرات‌محور می‌شود و بر عملکرد این بنگاه‌های اقتصادی در پایان سال‌مالی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

این اتفاقات در حالی رخ‌داده که روز دوشنبه که مصادف با سالگرد ریزش تاریخی بورس در ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۲ بود، مجددا شاهد ریزش بازار بودیم و انگار سنت ریزش بازار در اردیبهشت ماه همچنان پابرجا خواهد ماند. روز دوشنبه هفته‌جاری نیز در نشست خبری سازمان بورس و اوراق‌بهادار وقایع ۱۷ اردیبهشت سال‌گذشته بررسی شد.

نشستی که به‌نظر می‌رسد تاثیر خاصی بر وضعیت بازار نداشته و حتی اسامی متخلفان نیز پس از گذشت یک‌سال همچنان اعلام نشده‌است. بر همین اساس انتظار می‌رود روند بازار تا پایان فصل بهار به مانند سال‌گذشته کسل‌کننده و کم افت و خیز پیگیری شود. بدین‌صورت که دوران رکود طولانی، در کنار دوران رونق کوتاه که رفتاری نوسانی را در این شرایط پیش‌روی بازار خواهیم‌داشت، تجربه کرد.

درخصوص وضعیت بازار در هفته آینده با توجه به ریزش یکی دو هفته اخیر شاخص‌کل بورس به محدوده حمایتی مهم در ناحیه ۲‌میلیون و ۲۰۰‌هزار واحد بسیار نزدیک‌شده و شاید بتوان انتظار داشت ریزش بازار در همین حوالی تا حدودی متوقف شود و از فضای ملتهب ۸روز گذشته کاسته شود.

البته باید توجه داشت که از شنبه ۲۲‌اردیبهشت حدودا ۳۰‌هزار میلیارد‌تومان اوراق اخزا منتشر خواهد شد و انتشار این اوراق در کوتاه‌مدت می‌تواند تاثیر منفی بر بورس بگذارد.

دیگر خبرها

  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • بازندگان اصلی مالیات بر عایدی سرمایه
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید