Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: با راه‌اندازی کریدور چین-قزاقستان-ایران و استفاده از حمل و نقل ترکیبی زمان حمل کالا از چین به ایران به کمتر از نصف کاهش یافت. - اخبار استانها -

امین افقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به مزیت‌های بندر کاسپین اظهار داشت: وجود پس‌کرانه مناسب و آبخور بالا با امکان پهلوگیری کشتی‌هایی با ظرفیت حمل بالا در بندر کاسپین، استقرار شهرک صنعتی شماره 2 و آغاز احداث شهرک صنعتی ناحیه 3 در پسکرانه، بندر کاسپین را به یک بندر نسل سوم تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به موقعیت خوب بندر انزلی به عنوان دروازه ورود به اوراسیا خاطرنشان کرد: بندر کاسپین در کنار بندر باسابقه و مهم انزلی که هر دو بندر در محدوده این منطقه قرار دارند منطقه آزاد انزلی را به دروازه ورود ایران به اوراسیا تبدیل کرده است.

افقی ابراز داشت: کاهش مسیر حمل مواد اولیه و تولیدات محصولات واحدهای تولیدی در پسکرانه مجتمع بندری انزلی و نیز نزدیکی مخازن فله مایع در این مجتمع بندری از عوامل لجستیکی تعیین‌کننده در کاهش زمان و هزینه حمل کالا از طریق مجتمع بندری کاسپین است.

دوره‌های "کارآفرینی و مهارت ایجاد شغل" با هدف تحقق شعار سال در استان گیلان برگزار می‌شوداستاندار گیلان: بسیاری از طرح‌های عمرانی با دریافت اعتبارات سفر استانی رئیس جمهور به حرکت در آمدحفاظت از اراضی ملی در استان گیلان نیازمند نیروی بیشتر و تجهیزات به‌روز است

وی درباره برنامه‌ سازمان منطقه آزاد انزلی برای کاهش چالش‌های حمل و نقل کالا برای فعالین اقتصادی تصریح کرد: با اتصال ریل به بندر کاسپین و تکمیل اسکله در حال ساخت رو رو، هزینه حمل کالا از این بندر به اقصی نقاط کشور کاهش یافته و بستر را برای توسعه ترانزیت و استفاده از حمل و نقل ترکیبی فراهم می‌سازد. 

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی افزود: افزایش ظرفیت لجستیکی بندر کاسپین و راه‌اندازی خطوط لاینر کشتیرانی را می‌توان از دیگر اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی در جهت افزایش تبادلات تجاری و حمل و نقل دریایی و تسهیل تجارت در ورود شناورهای تجاری به این مجتمع بندری بر شمرد.

افقی به مشوق‌های سازمان منطقه آزاد انزلی برای کاهش هزینه‌های بارگیری و تخلیه برای فعالان اقتصادی اشاره و بیان کرد: سازمان منطقه آزاد انزلی به منظور خلق مزیت‌های رقابتی در مجتمع بندری کاسپین اقدام به کاهش هزینه‌های تخلیه و بارگیری در این بندر نسل سوم با افزایش مشوق‌ها کرده است. 

وی در تشریح آمار تخلیه کالا در بندر کاسپین اظهار داشت: از زمان تأسیس بندر کاسپین در سال 1397 تاکنون یک میلیون و 90 هزار تن انواع کالای اساسی و نهاده‌های تولید توسط 447 شناور تجاری وارد و یا محصولات تولیدی داخل کشور از مجتمع بندری کاسپین صادر شده است. 

افقی گفت: همچنین تعداد 8150 TEU کانتینر عمدتاً کالاهای استراتژیک و نهاده‌های تولیدی از مسیر شاخه ایرانی پروژه یک کمربند-یک جاده کشور چین وارد و به واحدهای تولیدی و مراکز عرضه حمل و همچنین بیش از 3500 TEU کانتینر محصولات کشورمان از همین مسیر به کشور چین صادر شده است.

وی با بیان اینکه کالاهای اساسی همچون غلات و نهاده‌های دامی و نیز روغن خام خوراکی نیز که در زمره کالاهای اساسی دسته‌بندی می شوند افزود: در 3 سال گذشته بیش از نیم میلیون تن روغن خام خوراکی از کشور روسیه وارد و جهت تولید نهایی به واحد های تولیدی حمل شده است. 

 معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی عنوان کرد: با توجه به نقش کشور چین در تولید به عنوان قطب تولیدکننده کالا در جهان،این کشور به عنوان شریک اصلی ایران در واردات کالا و خصوصاً مواد اولیه واحدهای تولیدی نقش تعیین کننده‌ای در صنعت ایران ایفا می‌کند. 

وی با بیان اینکه دو عامل اساسی و تعیین‌کننده در قیمت محصولات تولیدی شامل هزینه حمل و زمان حمل است افزود: با همت سازمان منطقه آزاد انزلی و راه‌اندازی کریدور چین-قزاقستان-ایران(بندر کاسپین) با استفاده از حمل و نقل ترکیبی و استفاده از خطوط راه آهن کشور چین و قزاقستان، زمان حمل کالا از کشور چین به ایران کمتر از نصف کاهش یافت.

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی خاطرنشان کرد: البته به دلیل ارزان بودن حمل و نقل دریایی در مقایسه با سایر روش‌های حمل و نقل منطقه آزاد انزلی با مزیت‌های رقابتی مناطق آزاد هزینه مازاد ناشی از حمل و نقل ترکیبی را متعادل ساخته است.

انتهای پیام/614/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمل و نقل ترکیبی بندر کاسپین مجتمع بندری حمل کالا راه اندازی کشور چین زمان حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی طهرانچی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن بیان اینکه امروز ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیار عظیمی در بخش‌های مختلف مانند گردشگری دارد، تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید در زمینه تربیت نیروی انسانی برای تبیین ظرفیت‌های ایران کار کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدل جدید که مدل در حقیقت پایه و عرصه تربیت دانشجو در محیط است به میدان آمده و اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی و نشست‌هایی از این دست با هدف تبیین حرکت جدید دانشگاه آزاد کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه شاهرود یکی از شهرهای مهم ما در زمینه علم و عرفان محسوب می‌شود و دارای ظرفیت‌های عظیمی مانند بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و میراثی از این دست است، تاکید کرد: این ظرفیت‌ها در واقع یک نوع نقطه اتکا محسوب می‌شوند.

طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ و قابل اعتنای کشورمان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر البته دچار افت و خیزهایی شده است و امیدواریم بتوانیم در این بازدید بتوانیم مسائل مرتبط با دانشگاه را از نزدیک مشاهده و پیگیری کنیم، گفت: بالندگی هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی در زمره اهداف ما است.

وی درباره شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم نیز توضیح داد: شعار سال دارای ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نوآوری دارد زیرا جهش با نوآوری آغاز می‌شود و مشارکت نیز یک پدیده اجتماعی است لذا یک نگاه بسیار کلان در مجموعه دانشگاه آزاد کشور با راه اندازی یک سکوی تولید و تأمین ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه مبتنی بر سکوی تأمین و تولید با مشارکت مردم اقدامات مرتبط با تحقق شعر سال را دنبال می‌کند، گفت: مراحل اولیه راه اندازی این سکو انجام شده و اقداماتی در این زمینه در دست اجرا است تا بتوانیم تولید بدون کارخانه را در کشور رقم بزنیم و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیشگام شده است.

کد خبر 6098320

دیگر خبرها

  • ماهی‌های دودخانه - بندر انزلی (عکس)
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران